Droppe til innhold

StudentinformasjonReligion, livssyn og etikk (RLE) 1, 5.-10. trinn

Studiested:
Pilestredet, Oslo
Studiepoeng:
30
Kull/termin:
Høst 2019
Omfang:
Heltid

Timeplan

Denne timeplanen viser timeplan for første studieår. Endringer kan forekomme. Logg inn for å se din timeplan. - logg inn for å se din timeplan.
Vis felles- og gruppeundervisning hver for seg

Semesteroversikt

Kultur- og religionsforståelse, med religion og fagdidaktikk

Emnekode:
G5RLE3150
Studiepoeng:
15.0
Pensumliste Emneplan Timeplan

Religion, livssyn, etikk og fagdidaktikk

Emnekode:
G5RLE3250
Studiepoeng:
15.0
Pensumliste Emneplan Timeplan
Programplan

Studiestart for nye studenter høst 2019 - Religion, livssyn og etikk (RLE) 1, 5. -10. trinn

Velkommen til OsloMet! Her er det du trenger å vite før og under studiestart på ditt studium.

Har du takket ja til studieplassen? 

Senest fristen må du svare på tilbudet om studieplass. Dette gjør du på Søknadsweb. Gi beskjed på e-post til opptak@oslomet.no så fort som mulig hvis du har takket ja, men likevel ikke skal ha plassen. Husk å oppgi søkernummeret ditt. 

Obligatorisk oppmøte 20.august  

Det er obligatorisk oppmøte og registrering første studiedag. Hvis du ikke møter mister du studieplassen din. Se hvor og når du skal møte øverst på denne siden. 

NB! Profesjonsrekka er obligatorisk for studenter på grunnskolelærerutdanningen og valgfri for videreutdanningsstudenter.

Veibeskrivelse til Pilestredet 

Kan du ikke møte første studiedag? 

Dersom du på grunn av sykdom eller andre tungtveiende årsaker ikke har anledning til å møte første studiedag, må du gi oss beskjed. Send en e-post til infosenter-lui@oslomet.no. E-posten må inneholde fullt navn, fødselsnummer og studium, i tillegg til dato og klokkeslett for når du kan møte. 

Har du fullført sjekklista for nye studenter? 

Som ny student er det flere ting det er viktig at du må gjøre, både før og under studiestart. Her finner du også informasjon om studielån, bolig, trening og mye mer. Sjekklisten for nye studenter finner du på våre sider om studiestart. 

Timeplan  

Tid og sted for undervisning det første semesteret finner du under “timeplan” lenger oppe på siden. 

Pensum, program- og emneplaner 

I program- og emneplanene finner du informasjonen du trenger om studiets innhold, blant annet arbeidsformer, arbeidskrav og eksamensform. Lenker til disse finner du i semesteroversikten øverst på denne siden. 

Pensumlistene dine vil du finne i lenker i semesteroversikten øverst på denne siden innen studiestart og i læringsplattformen Canvas etter at du har fått pinkode og brukernavn. Husk at du må semesterregistrere deg for å få tilgang til dine emner i Canvas. 

Lurer du på noe? 

De fleste svarene finner du på denne siden og ellers her på student.oslomet.no. Ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du ikke finner ut av. Kontaktinformasjon finner du på denne siden. 

Kontakt oss

chatbot-portlet