Droppe til innhold

StudentinformasjonVidereutdanning - Pedagogisk veiledning for praksislærere og veiledere for nyutdannede i barnehage og skole, emne 1

Studiested:
Pilestredet, Oslo
Studiepoeng:
15
Kull/termin:
Høst 2019
Omfang:
Deltid

Timeplan

Denne timeplanen viser timeplan for første studieår. Endringer kan forekomme. Logg inn for å se din timeplan. - logg inn for å se din timeplan.
Vis felles- og gruppeundervisning hver for seg

Semesteroversikt

Pedagogisk veiledning for praksislærere og veiledere for nyutdannede i barnehage, emne 1

Emnekode:
PVUB6000
Studiepoeng:
15.0
Pensumliste Emneplan Timeplan

Pedagogisk veiledning for praksislærere og veiledere for nyutdannede i skole, emne 1

Emnekode:
PVUS6000
Studiepoeng:
15.0
Pensumliste Emneplan Timeplan
Programplan

Studiestart for nye studenter høst 2019 - Videreutdanning - Pedagogisk veiledning for praksislærere og veiledere for nyutdannede i barnehage og skole, emne 1

Velkommen til OsloMet! Her er det du trenger å vite før og under studiestart på ditt studium.

Har du takket ja til studieplassen?  

Senest fristen må du svare på tilbudet om studieplass. Dette gjør du på SøknadsWeb. Gi beskjed på e-post til opptak@oslomet.no så fort som mulig hvis du har takket ja, men likevel ikke skal ha plassen. Husk å oppgi søkernummeret ditt.  

Obligatorisk oppmøte 27.august  

Det er obligatorisk oppmøte og registrering første studiedag. Hvis du ikke møter mister du studieplassen din. Se hvor og når du skal møte under "timeplan" på denne siden.  

  • Du som er tilknyttet skole, skal følge emnet som heter PVUS6000
  • Du som er tilknyttet barnehage, skal følge emnet som heter PVUB6000
  • Veibeskrivelse til Pilestredet 

Kan du ikke møte første studiedag?  

Dersom du på grunn av sykdom eller andre tungtveiende årsaker ikke har anledning til å møte første studiedag, må du gi oss beskjed. Send en e-post til infosenter-lui@oslomet.no. E-posten må inneholde fullt navn, fødselsnummer og studium, i tillegg til dato og klokkeslett for når du kan møte.  

Har du fullført sjekklista for nye studenter?  

Som ny student er det flere ting det er viktig at du må gjøre, både før og under studiestart. Her finner du også informasjon om studielån, bolig, trening og mye mer. Sjekklisten for nye studenter finner du på våre sider om studiestart.  

Samlingsdatoer  

Tid og sted for undervisning det første semesteret finner du under “timeplan” lenger oppe på siden.  

Pensum, program- og emneplaner  

I program- og emneplanene finner du informasjonen du trenger om studiets innhold, blant annet arbeidsformer, arbeidskrav og eksamensform. Lenker til disse finner du i semesteroversikten øverst på denne siden.  

Pensumlistene dine vil du finne i lenker i semesteroversikten øverst på denne siden innen studiestart og i læringsplattformen Canvas etter at du har fått pinkode og brukernavn. Husk at du må semesterregistrere deg for å få tilgang til dine emner i Canvas.  

Du som er tilknyttet skole:
Hvis du har lyst til å komme i gang med lesingen tidlig kan du ta en titt på kapitel 1-3 og kapitel 5 i Handal, G. og Lauvås, P. (2014). Veiledning og praktisk yrkesteori. Oslo: Cappelen Damm. 

Du som er tilknyttet barnehage:
Hvis du har lyst til å komme igang med lesingen tidlig, anbefaler vi Ulleberg, I. og Jensen, P. (2017) Systemisk veiledning i profesjonell praksis. Bergen. Fagbokforlaget. (Kapittel 1)

Resten av pensumet du trenger vil vi gjennomgå ved oppstart. 

I studiet er arbeidskravene knyttet opp til veiledning enten av studenter, nyutdannede eller kollegaer. Begynn gjerne å tenke på hvem som kan være aktuelle å veilede for deg

Lurer du på noe?  

De fleste svarene finner du på denne siden og ellers her på student.oslomet.no. Ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du ikke finner ut av. Kontaktinformasjon finner du på denne siden.  

Kontakt oss

chatbot-portlet