Droppe til innhold

StudentinformasjonFoto og grafikk

Studiested:
Pilestredet, Oslo
Studiepoeng:
15 stp.
Kull/termin:
Vår 2019
Omfang:
Deltid

Timeplan

Denne timeplanen viser bare første året - logg inn for å se din timeplan.
Vis felles- og gruppeundervisning hver for seg

Semesteroversikt

Foto og grafikk

Emnekode:
FOTO6100
Studiepoeng:
15.0
Pensumliste Emneplan Timeplan
Programplan

Studiestart vår 2017 - videreutdanning i foto og grafikk

Velkommen som ny student!

Har du takket ja til studieplassen?

Svar på tilbud om studieplass må du gjøre innen fristen. Dette gjør du på SøknadsWeb. Gi beskjed på e-post til infosenter-tkd@hioa.no så fort som mulig hvis du har takket ja, men likevel ikke skal ha plassen. Husk å oppgi søkernummeret ditt.

Obligatorisk oppmøte 12. januar

Det er obligatorisk oppmøte og registrering første studiedag. Hvis du ikke møter mister du studieplassen din.

  • Tid: Torsdag 12. januar kl. 17.00

  • Sted: Pilestredet Park 35, rom U1-053 

På oppstartsdagen er det tidspunktet her som gjelder. Det kan være avvik mellom informasjonen her og den du finner i timeplanen over.

Kan du ikke møte første studiedag?

Dersom du på grunn av sykdom eller andre tungtveiende årsaker ikke har anledning til å møte første studiedag, må du søke om utsatt studiestart. Det kan innvilges i inntil én uke. Søknaden sender du til infosenter-tkd@hioa.no og skal inneholde fullt navn, fødselsnummer og studium, i tillegg til dato og klokkeslett for når du kan møte.

Har du fullført sjekklista for nye studenter?

Som ny student er det flere ting det er viktig at du må gjøre, både før og under studiestart. Her finner du også informasjon om studielån, bolig, trening og mye mer. Les sjekklisten for nye studenter.

Samlinger våren 2017

Foto og grafikk har samlinger i uke 2, 6, 13 og 17. De ukene det er samling er undervisningen lagt til torsdag kl. 17-21, fredag kl. 09-16 og lørdag kl. 10-16. Eksamen er i uke 23 (fredag 9.6 og lørdag 10.6 på dagtid).
Med forbehold om endringer.  

Timeplan

Tid og sted for undervisning det første semesteret finner du under “timeplan” lenger oppe på siden. Detaljert beskrivelse av hva som skjer i hver time blir lagt ut i læringsportalen Fronter ved studiestart.

Pensum, program- og emneplaner

I program- og emneplanene finner du informasjonen du trenger om studiets innhold, blant annet arbeidsformer, arbeidskrav, eksamensform og pensum. Lenker til disse finner du i semesteroversikten øverst på denne siden.

Lurer du på noe?

De fleste svarene finner du på denne siden og ellers her på student.oslomet.no. Men ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du ikke finner ut av: infosenter-tkd@hioa.no

Kontakt oss