Droppe til innhold

StudentinformasjonVidereutdanning - Engelsk årsenhet, 5-10

Studiested:
Pilestredet, Oslo
Studiepoeng:
60
Kull/termin:
Vår 2019
Omfang:
Heltid

Timeplan

Denne timeplanen viser bare første året - logg inn for å se din timeplan.
Vis felles- og gruppeundervisning hver for seg

Semesteroversikt

Engelsk tekst og kultur 2

Emnekode:
G5ENG3400
Studiepoeng:
15.0
Pensumliste Emneplan Timeplan

Engelsk språklæring 2

Emnekode:
G5ENG3300
Studiepoeng:
15.0
Pensumliste Emneplan Timeplan
Programplan

Studiestart høst 2018 - Videreutdanning i Engelsk årsenhet 5. – 10. trinn

Velkommen til OsloMet! Her er det du trenger å vite før og under studiestart for ditt studium.

Har du takket ja til studieplassen?

Innen fristen må du svare på tilbudet om studieplass. Dette gjør du på SøknadsWeb. Gi beskjed på e-post til opptak@oslomet.no så fort som mulig hvis du har takket ja, men likevel ikke skal ha plassen. Husk å oppgi søkernummeret ditt.

Obligatorisk oppmøte 21. august

Det er obligatorisk oppmøte og registrering første studiedag. Hvis du ikke møter mister du studieplassen din.
 

Tid: 21. august kl. 12.30-16.15
Sted: P48 rom P168
Veibeskrivelse til Pilestredet

På oppstartsdagen er det tidspunktet her som gjelder. Det kan være avvik mellom informasjonen her og den du finner i timeplanen over.

Kan du ikke møte første studiedag?

Dersom du på grunn av sykdom eller andre tungtveiende årsaker ikke har anledning til å møte første studiedag, må du gi oss beskjed per e-post. E-posten sender du til infosenter-lui@oslomet.no og den skal inneholde fullt navn og studium, i tillegg til tidspunkt for når du kan møte.

Har du fullført sjekklista for nye studenter?

Som ny student er det flere ting det er viktig at du må gjøre, både før og under studiestart. Her finner du også informasjon om studielån, bolig, trening og mye mer. Les sjekklisten for nye studenter.

Timeplan

Tid og sted for undervisning det første semesteret finner du under “timeplan” lenger oppe på siden. Detaljert beskrivelse av hva som skjer i hver time blir lagt ut i læringsportalen Fronter ved studiestart.

Pensum, program- og emneplaner

I program- og emneplanene finner du informasjonen du trenger om studiets innhold, blant annet arbeidsformer, arbeidskrav, eksamensform og pensum. Lenker til disse finner du i semesteroversikten øverst på denne siden.

Lurer du på noe?

De fleste svarene finner du på denne siden og ellers her på student.oslomet.no. Men ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du ikke finner ut av. Kontaktinformasjon finner du på denne siden.

Studietur 

I uke 41 tilbys frivillig studietur til Det norske studiesenteret i York, England. Dette er et faglig kurs fra mandag til fredag på universitetet i York. Kostander i forbindelse med studieturen dekkes av studenter selv. Pris for kurs og opphold er NOK 2050. I tillegg kommer kostander i forbindelse med reise, kost og kulturelle aktiviteter. 

Are you an international student?

If you are an international student taking the course English 1, grades 1-7, please see our cheklist for new international students

Kontakt oss