Droppe til innhold

StudentinformasjonVidereutdanning - Digital kunst og håndverk 1

Studiested:
Pilestredet, Oslo
Studiepoeng:
30 stp.
Kull/termin:
Vår 2019
Omfang:
Deltid, nettbasert eller samlingsbasert

Timeplan

Denne timeplanen viser bare første året - logg inn for å se din timeplan.
Vis felles- og gruppeundervisning hver for seg

Semesteroversikt

Skapende arbeid i arkitektur, skulptur og design

Emnekode:
DKHO6200
Studiepoeng:
15.0
Pensumliste Emneplan Timeplan
Programplan

Studiestart 2018 - kunst og håndverk 1 (digital kunst og håndverk 1)

Velkommen til OsloMet! Her er det du trenger å vite før og under studiestart på digital kunst og håndverk.

Har du takket ja til studieplassen?

Du må svare på tilbud om studieplass innen fristen. Gi beskjed på e-post så fort som mulig hvis du har takket ja, men likevel ikke skal ha plassen.

Obligatorisk oppmøte 5. september

Det er obligatorisk oppmøte og registrering første studiedag. Hvis du ikke møter mister du studieplassen din.

  • Tid: onsdag 5. september kl. 12:30 (NB! Dette er første dag i første samling. Det er også undervisning torsdag og fredag.) Ta gjerne med egen laptop!

  • Sted: Pilestredet Park 35, rom U1053 (med forbehold om endringer). 

På oppstartsdagen er det tidspunktet her som gjelder. Det kan være avvik mellom informasjonen her og den du finner i timeplanen over.

Kan du ikke møte første studiedag?

Dersom du på grunn av sykdom eller andre tungtveiende årsaker ikke har anledning til å møte første studiedag, må du søke om utsatt studiestart. Det kan innvilges i inntil én uke. Søknaden sender du til infosenter-tkd@oslomet.no og skal inneholde fullt navn, fødselsnummer og studium, i tillegg til dato og klokkeslett for når du kan møte.

Har du fullført sjekklista for nye studenter?

Som ny student er det flere ting det er viktig at du må gjøre, både før og under studiestart. Her finner du også informasjon om studielån, bolig, trening og mye mer. Les sjekklisten for nye studenter.

Timeplan

Tid og sted for undervisning det første semesteret finner du under “timeplan” lenger oppe på siden. Detaljert beskrivelse av hva som skjer i hver time blir lagt ut i læringsportalen Canvas ved studiestart.

Pensum, program- og emneplaner

I program- og emneplanene finner du informasjonen du trenger om studiets innhold, blant annet arbeidsformer, arbeidskrav og eksamensform. Lenker til disse finner du i semesteroversikten øverst på denne siden.

Pensumlistene dine vil du finne i lenker i semesteroversikten øverst på denne siden innen studiestart. Noen av pensumlistene ved OsloMet er allerede ferdige. Du kan sjekke om det gjelder dine pensumlister ved å søke opp din emnekode eller emnetittel her.

Lurer du på noe?

De fleste svarene finner du på denne siden og ellers her på student.oslomet.no. Men ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du ikke finner ut av. Kontaktinformasjon finner du på denne siden.

Kontakt oss