Droppe til innhold

StudentinformasjonVidereutdanning - Arkitektur og rom

Studiested:
Pilestredet, Oslo
Studiepoeng:
15 stp.
Kull/termin:
Vår 2019
Omfang:
Deltid eller samlingsbasert
Timeplanen for førsteårsstudenter vil vises her fra 1. desember. For eksisterende studenter: Logg inn for å se din timeplan.

Semesteroversikt

Systemet kan ikke hente emner for dette studieprogrammet på det nåværende tidspunktet.
Programplan

Studiestart 2017 - arkitektur og rom

Velkommen til HiOA! Her er det du trenger å vite før og under studiestart på arkitektur og rom.

Har du takket ja til studieplassen?

Du må svare på tilbud om studieplass innen fristen. Du svarer på e-post til Elisabeth Schjønsby: elisabeth.schjonsby@hioa.no. Gi beskjed på e-post så fort som mulig hvis du har takket ja, men likevel ikke skal ha plassen.

Obligatorisk oppmøte 31. august

Det er obligatorisk oppmøte og registrering første studiedag. Hvis du ikke møter mister du studieplassen din.

  • Tid: Torsdag 31.8 kl. 17

  • Sted: Pilestredet Park 33, rom 5-040

På oppstartsdagen er det tidspunktet her som gjelder. Det kan være avvik mellom informasjonen her og den du finner i timeplanen over.

Kan du ikke møte første studiedag?

Dersom du på grunn av sykdom eller andre tungtveiende årsaker ikke har anledning til å møte første studiedag, må du søke om utsatt studiestart. Det kan innvilges i inntil én uke. Søknaden sender du til infosenter-tkd@hioa.no og skal inneholde fullt navn, fødselsnummer og studium, i tillegg til dato og klokkeslett for når du kan møte.

Har du fullført sjekklista for nye studenter?

Som ny student er det flere ting det er viktig at du må gjøre, både før og under studiestart. Her finner du også informasjon om studielån, bolig, trening og mye mer. Les sjekklisten for nye studenter.

Timeplan

Tid og sted for undervisning det første semesteret finner du under “timeplan” lenger oppe på siden. Detaljert beskrivelse av hva som skjer i hver time blir lagt ut i læringsportalen Fronter ved studiestart.

Pensum, program- og emneplaner

I program- og emneplanene finner du informasjonen du trenger om studiets innhold, blant annet arbeidsformer, arbeidskrav, eksamensform og pensum. Lenker til disse finner du i semesteroversikten øverst på denne siden.

Lurer du på noe?

De fleste svarene finner du på denne siden og ellers her på student.oslomet.no. Men ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du ikke finner ut av. Kontaktinformasjon finner du på denne siden.

Kontakt oss