APN

Universitat de Barcelona - E BARCELO01

Utveksling for Masterstudium i farmasi
Sted

Barcelona, Spania

Skolepenger

Nei

Søknadsfrist

Du må søke om å få reise på utveksling innen 1. september for vårsemesteret/1. februar for høstsemesteret. Se punktet om "Når kan jeg reise" for å se når du kan reise på utveksling. 

Om studiestedet

Hvordan søker jeg?

Det er viktig at du leser nøye gjennom informasjonen før du søker.

Hva kan jeg studere ved Universitat de Barcelona - E BARCELO01?

Du kan reise hit i hele eller deler av andre studieår i forbindelse med gjennomføring av masteroppgave. 

Hos Universitat de Barcelona tildeler de ikke sted\prosjekt, men du vil selv være ansvarlig for å kontake de ulike forskningsgruppene\professorene ved for og høre om muligheter og innpass i deres prosjekt. 

Det taes forbehold om endringer i muligheter og tilbud hos partner. 

Språkkrav

Erasmus+ Online Language Support (OLS) tilbyr en gratis språktest online. Du kan ta testen for å kartlegge hvilket nivå du er på i det språket du skal følge undervisning eller praksis på. Etter å ha tatt testen, kan du også få tilgang til et digitalt språkkurs.  

Les mer om testen og språkkrav på Erasmus+-avtaler  

Når kan jeg reise og hvor lenge kan jeg studere?

Du kan reise hit i ditt 3.semester eller i hele andre studieår i forbindelse med gjennomføring av deler av - eller hele masteroppgaven. 

Må jeg betale skolepenger?

Nei. Vi har noen gratisplasser tilgjengelig gjennom Erasmus+-programmet. Drar du på utveksling hit, får du dessuten Erasmus+-stipend. Selv om du ikke må betale skolepenger, må du regne med at det kan komme andre utgifter.  Les mer om kostnader og finansiering