APN

UC Leuven-Limburg - B LEUVEN 18

Utveksling for Grunnskolelærerutdanning for trinn 5-10
Sted

Belgia

Skolepenger

Nei

Undervisningsspråk / arbeidsspråk
Engelsk
Fagvalg / studieretning
Prof.ped., skolerelevante fag

Om studiestedet

Hvordan søker jeg?

Det er viktig at du leser nøye gjennom informasjonen før du søker.

Hva kan jeg studere ved UC Leuven-Limburg - B LEUVEN 18?

For veiledning rundt valg av emner, ta kontakt med internasjonal koordinator på studieprogrammet ditt. 

Emnetilbudet for utvekslingsstudenter i lærerutdanning ved Leuven (ucll.be) er mest aktuelt. Emner der kan innpasses som 30 studiepoeng i profesjonspedagogikk. Du kan også ta en praksismodul, som erstatter OsloMet-praksisen i 6. semester.

Emner her kan også innpasses som «skolerelevante fag». Det vil si at du kan ta 30 studiepoeng og få disse innpasset som en del av grunnskolelærerutdanningen, men fordi fagene ikke likner nok på OsloMets fag, får du dem ikke innpasset som 30 studiepoeng i det faget du opprinnelig valgte for 6. semester på OsloMet. Vær oppmerksom på at det kan være vanskeligere å få jobb hvis du har undervisningskompetanse i færre fag enn det som er vanlig.

Språkkrav

Engelsk

Erasmus+ Online Language Support (OLS) tilbyr en gratis språktest online. Du kan ta testen for å kartlegge hvilket nivå du er på i det språket du skal følge undervisning eller praksis på. Etter å ha tatt testen, kan du også få tilgang til et digitalt språkkurs.  

Les mer om testen og språkkrav på Erasmus+-avtaler  

Når kan jeg reise og hvor lenge kan jeg studere?

Du kan reise hit i ditt 6. semester. 

Må jeg betale skolepenger?

Nei. Vi har noen gratisplasser tilgjengelig gjennom Erasmus+-programmet. Drar du på utveksling hit, får du dessuten Erasmus+-stipend. Selv om du ikke må betale skolepenger, må du regne med at det kan komme andre utgifter.  Les mer om kostnader og finansiering

 

Har du noen spørsmål?

Det tas forbehold om endringer i satser og krav