Droppe til innhold

Universitat Autónoma de Barcelona

Studenter på 4-årig grunnskolelærerutdanning kan søke om å reise hit i 7. og/eller 8. semester. Barnehagelærerstudenter, både heltid og deltid, kan søke om å dra hit i 5/7. semester.

Hjemmeside 

Hjemmesiden til Universitat Autónoma de Barcelona (UAB)

Beliggenhet

Barcelona, Spania

Undervisningsspråk

Engelsk og spansk

Antall studenter

Nesten 40 000 studenter

Hvor mye koster det?

2-4 gratisplasser. Drar du på utveksling hit får du Erasmus + stipend, du betaler ingen skolepenger og du kan i tillegg søke om lån og stipend hos lånekassen. Du må betale semesteravgift som normalt til OsloMet.

Hvor mye du får i Erasmus + stipend er avhengig av hvor lenge du er borte og hvor du skal, men for 30 dager utenlands får du som utvekslingsstudent minimum 2700 NOK og som praksisstudent minimum 3500 NOK.

Les mer om finansiering

Studiepoeng

30 ECTS studiepoeng per semester

Semestre

Første semestre: september - januar

Andre semestre: februar - juni

Språkkrav

Krever at du tar en gratis, online språktest med et visst resultat. Les mer om testen og språkkrav på Erasmus + avtaler

Selv om mange av kursene tilbys på engelsk er mye av pensum på spansk. Du må derfor kunne spansk på nivå B2, i henhold til testen beskrevet over.

Hva kan jeg studere?

UAB har flere kurs som undervises på engelsk.

På Faculty of Social Science har de flere fag i “Early Childhood Education”, “Education studies”, “Primary education” og “Social education” som kan være relevante. Selv om flere av kursene tilbys på engelsk, er mye av pensumet på spansk og noe av undervisningen foregår også på spansk.

Annet

På «Times Higher Education World University Rankings» er UAB rangert som det beste universitet i Spania. Det er et stort universitet med 81bachelorprogrammer og 316 masterprogrammer! Hovedcampus ligger ca 25 minutter fra Barcelona sentrum.

Institusjonene tilbyr hjelp med studentbolig.

Slik søker du

Les mer om hvordan du søker    

Det tas forbehold om endringer i satser og krav