Droppe til innhold

Uniwersytet Marii Curie-Sklodowskiej w Lublinie

4-årig grunnskolelærerstudenter, 1-7, i 7. og/eller 8. semester og barnehagelærerutdanningen deltid og ABLU kan søke om å dra hit i 7. semester.

Hjemmeside  

Hjemmesiden til Maria Curie Skłodowska University

Beliggenhet

Lubin, Polen

Undervisningsspråk  

Polsk og engelsk

Antall studenter

Ca 21 000, hvorav ca 1600 er internasjonale.

Hvor mye koster det?

2-4 gratisplasser. Du må betale en avgift på 2-300 euro for studentkort og transportkort. Drar du på utveksling hit får du Erasmus + stipend, du betaler ingen skolepenger utover avgiften nevnt over og du kan i tillegg søke om lån og stipend hos lånekassen. Du må betale semesteravgift som normalt til HiOA.

Hvor mye du får i Erasmus + stipend er avhengig av hvor lenge du er borte og hvor du skal, men for 30 dager utenlands får du som utvekslingsstudent minimum 2700 NOK og som praksisstudent minimum 3500 NOK.

Les mer om finansiering

Studiepoeng  

30 ECTS studiepoeng per semester

Semestre 

Første semester: oktober -februar

Andre semester: slutten av februar-juni/ juli.

Språkkrav

Krever at du tar en gratis, online språktest med et visst resultat. Les mer om testen og språkkrav på Erasmus + avtaler

Hva kan jeg studere?

Universitetet har en del kurs som tilbys på engelsk. Det er spesielt kursene innen psykologi og pedagogikk som kan være relevante fors LUIs studenter.

Om du kan polsk, er tilbudet mye større! Universitetet huser "The Polish Language and Culture Centre for Polish People from Abroad and Foreigners". De tilbyr en rekke kurs og programmer for studenter med polsk bakgrunn eller interesse for Polen.

Annet

Universitetet tilbyr 2600 boligalternativer i 9 forskjellige studentboliger på campus.  Campus er sentralt plassert i sentrum av Lublin.

Slik søker du

Les mer om hvordan du søker    

Det tas forbehold om endringer i satser og krav