Droppe til innhold

Hogeschool Leiden - University of applied sciences Leiden

Studenter på 4-årig grunnskolelærerutdanning kan søke om å reise hit i 7. og/eller 8. semester. Barnehagelærerstudenter, både heltid og deltid, kan søke om å dra hit i 5/7. semester.

Hjemmeside 

Nettside til Hogeschool Leiden

Nettside for innreisende studenter

Beliggenhet

Leiden, Nederland

Antall studenter

7300 studenter

Undervisningsspråk

Engelsk (utvalgte emner) og nederlandsk

Språkkrav

Krever at du tar en gratis, online språktest med et visst resultat. Får du et resultat under kravet, kan du få tilbud om et gratis, online språkkurs for å forbedre ferdighetene dine. Les mer om testen og språkkrav på Erasmus + avtaler

Hva kan jeg studere?

Oversikt over alle studietilbud (30 ECTS/studiepoeng) på engelsk. Lærerutdanningen ved UAS tilbyr Global Awareness, som innebærer et 12 ukers opphold i flerfaglige grupper i lokale prosjekter i Bangladesh, Ghana, Honduras, Nicaragua, Kenya, Sør-Afrika og Zambia.

Studiepoeng  

30 ECTS/studiepoeng per semester

Må jeg betale skolepenger?

Nei, du må ikke betale skolepenger. Det er 2-4 gratisplasser tilgjengelig gjennom Erasmus+. Drar du på utveksling hit får du Erasmus + stipend.

Les mer om kostnader og finansiering

Semestre

August- januar

Bolig

UAS tilbyr et begrenset antall studentboliger.

I Facebook-gruppa OsloMet Utveksling kan du også forsøke å kontakte studenter som har vært der før for å høre hvor de bodde og hvordan de skaffet seg bolig.

Annet

The University of Applied Sciences Leiden (UAS) har ulike praksisorienterte utdanninger i helsefag, lærerutdanning, ledelse, teknologi på bachelor – og masternivå. Leiden er en by med lange historiske røtter, Byen har to 120.000 innbyggere og et livlig studentmiljø, og ligger vest i landet, tett på storbyene Amsterdam, Haag, Rotterdam og Utrech.
 

Slik søker du

Les mer om hvordan du søker    

 

Det tas forbehold om endringer i satser og krav