Droppe til innhold

Dublin Institute of Technology

Yrkesfaglærerstudenter i restaurant- og matfag kan reise hit i 5. semester. Studenter på barnehagelærerutdanningen, både heltid og deltid, kan reise hit i 5/7.semester.

Hjemmeside

DITs offisielle hjemmeside

Nettsiden til internasjonalt kontor ved DIT

Informasjon for utvekslingsstudenter ved DIT 

Beliggenhet

Dublin, Irland

Antall studenter

Ca. 22 000

Undervisningsspråk

Engelsk

Språkkrav

Krever at du tar en gratis, online språktest med et visst resultat. Les mer om testen og språkkrav på Erasmus + avtaler

Hva kan jeg studere?

På «School of Languages, Law and Social Science» har de et eget bachelorprogram i «Early Childhood Education» som er spesielt relevant for BLU-studenter. Her kan utvekslingsstudenter velge en rekke relevante småkurs som for eksempel «Art in eartly education», «Bilingual children in Ireland», «Professional Practice, Equality and Diversity” og “ICT in the Early Years”.

Studenter fra yrkesfaglærerutdanningen i restaurant og matfag kan reise på utveksling til DIT og School of Culinary Arts and Food Technology

Studiepoeng

30 ECTS per semester

Må jeg betale skolepenger?

Nei, du må ikke betale skolepenger. Det er 2-4 gratisplasser tilgjengelig gjennom Erasmus+. Drar du på utveksling hit får du Erasmus+-stipend.

Selv om du ikke må betale skolepenger, må du regne med at det kan komme andre utgifter. 

Les mer om kostnader og finansiering

Semestre

Første semester: September–desember

Andre semeter: Januar–mai/juni

Bolig

DIT har ingen studentboliger så utvekslingsstudenter må selv finne sted å bo. DIT er imidlertid behjelpelige med informasjon.

I Facebook-gruppa OsloMet Utveksling kan du kontakte studenter som har vært der før for å høre hvor de bodde og hvordan de skaffet seg bolig.

Annet

DIT er en av de største utdanningsinstitusjonene i Irland med røtter tilbake til 1887. For 2 år siden ble hele universitetet samlokalisert på «The Grangegorman campus», sentralt beliggende i den spennende hovedstaden Dublin.

Slik søker du

Les mer om hvordan du søker    

Det tas forbehold om endringer i satser og krav