Droppe til innhold

Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen

Studenter på 4-årig grunnskolelærerutdanning kan søke om å reise hit i 7. og/eller 8. semester. Barnehagelærerstudenter, både heltid og deltid, kan søke om å dra hit i 5/7. semester.

Hjemmeside 

Hjemmesiden til Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen

Beliggenhet

Antwerpen, Belgia

Antall studenter

Ca 11,000

Undervisningsspråk

Engelsk og flamsk

Språkkrav

Krever at du tar en gratis, online språktest med et visst resultat. Får du et resultat under kravet, kan du få tilbud om et gratis, online språkkurs for å forbedre ferdighetene dine.  Les mer om testen og språkkrav på Erasmus + avtaler

Hva kan jeg studere?

På oversikten «Exchange programmes» finner dere listen over emner som er spesialutviklet for utvekslingsstudenter. Kurset “International Class 'Education and Social Work in a Metropolitan Context'” er spesielt relevant for LUIs studenter.

Studiepoeng

30 ECTS studiepoeng per semester

Må jeg betale skolepenger?

Nei, du må ikke betale skolepenger. Det er 2-4 gratisplasser tilgjengelig gjennom Erasmus+. Drar du på utveksling hit får du Erasmus + stipend.

Selv om du ikke må betale skolepenger, må du regne med at det kan komme andre utgifter.

Les mer om kostnader og finansiering

Semestre

Første semester: september - februar

Andre semester: februar - juni

Fordi semesteret varer til februar, er denne avtalen aller mest relevant for BLU deltid.

Bolig

Artesis Plantijn har et samarbeid med Gate15, en tjeneste som tilby hjelp og informasjon til internasjonale studenter i Antwerpen. Her får du hjelp til å finne studentbolig og informasjon om alt det spennende som skjer i storbyen. Mer informasjon om bolig.

I Facebook-gruppa OsloMet Utveksling kan du også kontakte studenter som har vært der før for å høre hvor de bodde og hvordan de skaffet seg bolig.

Annet

Høgskolen er relativt ny og er et resultat av en sammenslåing i 2013 mellom Artesis University College Antwerp og Plantijn Hogeschool. Antwerpen er en relativt stor havneby med ca 500,000 innbyggere, og byen anses som hovedsete i den flamske provinsen. 

Slik søker du

Les mer om hvordan du søker    

Det tas forbehold om endringer i satser og krav