Vil du lage gode OsloMet-historier i sosiale medier?

Avdeling for samfunnskontakt og kommunikasjon planlegger å ansette om lag 4 nye studentmedarbeidere som skal hjelpe oss med sosiale medier fram til sommeren 2021. Vi trenger hjelp til å planlegge og lage innhold på Instagram, Facebook og Snapchat. I tillegg trenger vi hjelp til å overvåke og svare på innkommende spørsmål og kommentarer.

Vi ser etter deg som liker å fortelle historier med bilde, video eller tekst. Du trenger ikke ha mye erfaring med sosiale medier, men vi ser spesielt etter deg som kommer lett i kontakt med folk og kan finne frem til de gode OsloMet-historiene.

Du vil få opplæring og oppfølging av ulike kommunikasjonsrådgivere på OsloMet. Jobben er fleksibel, og du kan stort sett jobbe når det passer deg.

Søknad

Interessant? Send en kort søknad til hallvard@oslomet.no med en videopresentasjon av deg selv på maks 30sek.

Søknadsfrist: 25. september

Arbeidstid og lønn

• Kontrakten for studentassistenter er på seks måneder.
  • Lønnstrinn 26-32. Arbeidet er timeslønnsbasert med en maksimal arbeidstid på inntil 15 timer i uken (eller 60 timer per måned).