To menn og en dame på OsloMet sin Pride stand i 2018

Vær frivillig i Pride Park med OsloMet!

Vil du være med og vise fram den mest innovative standen i Pride park 19.-22.juni 2019? Vi gjentar suksessen fra i fjor, med beste plassering av standen som er utviklet av studenter ved produktdesign!

Representér OsloMet!

OsloMet stiller for andre gang med stand i Pride Park som en del av vårt brede engasjement under Pride, og nå ser vi etter både studenter, ansatte og alumni som ønsker å ta imot besøkende på en god måte.

Meld deg som frivillig nå!

Det er ulike vakter å velge mellom, så du kan tilpasse det din egen timeplan.

Hva får du som frivillig?

Som frivillig under Pride Park får du god opplæring i hva du skal gjøre. Det viktigste for oss er at du er positiv, imøtekommende og engasjert i Pride-tematikken.

Du får også:
  • Bidra til å fremme OsloMet og mangfold som en av våre kjerneverdier
  • Møte nye mennesker og knytte verdifulle bekjentskaper
  • Mat og drikke på vakt
  • En annerledes og givende arbeidsdag!

Hvorfor Pride-deltakelse?

Mangfold er en av OsloMets kjerneverdier, og universitetets Pride-engasjement handler om å ta seg selv på ordet. Vi skal ha et åpent og mangfoldig studie- og arbeidsmiljø preget av inkludering.

Studentene våre har laget OsloMets interaktive stand

Standen er utviklet av studenter fra Produktdesign og er en interaktiv stand, så her skal det ikke deles ut en eneste lapp. Vi inviterer publikum til aktiv deltagelse og inspirasjon. Mer informasjon om standen og oppgavene der får du dersom du melder deg, men se gjerne videoen for å få en smakebit.

Les mer om Oslo Pride.

Se også Facebook-arrangementet Møt OsloMet i Pride Park.