Et auditorium fullt av studenter.

Et fullsatt auditorium i Pilestredet 35

Ny timeplan

Slik ser du din timeplan i det nye timeplansystemet på OsloMet. Timeplanene for høsten 2018 legges ut fra 7. juni.

OsloMet bytter til timeplansystemet TP. Dette er det samme timeplansystemet som UiO, UiB, UiT og NTNU bruker.

Personlig timeplan når du har semesterregistrert deg

Du må semesterregistrere deg for å se din personlige timeplan. Etter registrering får du din timeplan når du logger deg inn på student.oslomet.no. Semesterregistreringen åpner 10 juli. Ny student? Du kan registrere deg når du har fått brukernavn og passord.

Når du er logget inn på student.oslomet.no vil du se undervisning i dine emner, for din klasse eller gruppe. Hvis ditt studium har valgfag vil du se undervisning i dine valgfag også.

Den personlige timeplanen viser fellesundervisning på alle emnene du er oppmeldt i, og gruppeundervisning på de gruppene du er meldt til.

Mangler det fag eller har du ingenting i timeplanen?

For en del studier må du være oppmeldt i grupper og klasser for å se timeplanen. Noen studieprogram og emner har oppmelding i grupper og klasser tett opp mot studiestart.

Skal du starte på OsloMet i høst og lurer på timeplan?

Fra 7. juni kan du se en foreløpig timeplan som viser de vanlige emnene som studenter på ditt studieprogram og kull skal ta. Søk opp ditt studium på forsiden av student.oslomet.no for å se denne timeplanen. All undervisning skal være lagt inn til 29. juni, på grunn av overgang til nytt system tar det litt lengre tid i år.

Allerede student og lurer på høstens timeplan?

Din personlige timeplan med alle dine emner får du når du har semesterregistrert deg. Semesterregistreringen åpner 10 juli. Før dette kan du se en foreløpig timeplan for hvert enkelt emne på student.oslomet.no.

Før du har semesterregistrert deg kan du søke opp ditt studium på forsiden av Min side. Der kan du se på semesteroversikten, velge programplan, velge ditt studieår og se en foreløpig timeplan for hvert enkelt emne. Brukerveiledning og hjelp til foreløpig timeplan.

Hva er nytt?

• Det er plass til mer informasjon i timeplanen. For eksempel tema for forelesningen. I løpet av studieåret 2018 får dine forelesere og fagansvarlige opplæring i å legge inn dette.
  • Systemet er mer stabilt og bedre tilpasset OsloMet sine behov.
  • Rom som er lagt i Mazemap har en automatisk lenke som viser akkurat hvor rommet er.
  • Dobbeltbookinger av rom er ikke mulig i TP.
  • Oftere oppdatering mellom timeplansystemet og visning på student.oslomet.no