Semesterregistrer deg for våren

Ikke vent! Semesterregistrer deg nå for å se din personlige timeplan på Min side for studenter og dine emner i Canvas.

StudentWeb er nå åpnet for vårsemesteret 2019.

• Du må semesterregistrere deg for å få tilgang til din personlige timeplan ved å logge inn på Min side for studenter og dine emner i Canvas. Du vil få tilgang senest dagen etter.
  • Lånekassen utbetaler ikke lån før du har både semesterregistrert deg og betalt semesteravgiften.
  • Hvis du ikke semesterregistrerer deg og betaler semesteravgiften innen fristen, mister du studieplassen din. Fristen for å semesterregistrere deg og betale semesteravgiften er 1. februar, men gjør det så fort du kan!

Mer om semesterregistrering og semesteravgift:

Hva er semesterregistrering?

• Semesterregistrering er noe av det første du må gjøre for å bli klar for nytt semester. Her finner du oversikten over det du må gjøre for å bli klar! Fristen er 1. februar.
  • Semesterregistrering betyr for de fleste studenter at du bekrefter din utdanningsplan på Studentweb og registrerer deg for det kommende semester. Du kontrollerer samtidig om din kontaktinformasjon er korrekt.
  • Når du har semesterregistrert deg, får du tilgang på din personlig timeplan eller tilgang til dine emner i Canvas dagen etter.

Slik semesterregistrerer du deg

• Logg inn på Studentweb.
  • Start registreringen ved å følge veiledningen og fullfør.
  • Kontroller at din kontaktinformasjon er korrekt.

Din semesteravgift

• Å betale semesteravgiften er også noe du må gjøre hvert semester. Her finner du oversikten over det du må gjøre for å bli klar.
  • Betal fakturaen helst idet du har fullført din semesterregistrering. Fakturaen finner du normalt på Studentweb
  • Du må betale avgiften innen gjeldende frister. Fristen for å semesterregistrere deg og betale semesteravgift er 1. februar.

Ikke vent med å betale eller registrere!

• Ikke vent, semesterregistrer deg med en gang! Betal semesteravgiften innen fristen!
  • Du får studentbevis og semesterkort etter du har semesterregistrert deg og betalt semesteravgiften.
  • Du må både ha betalt semesteravgiften og semesterregistrert deg for å få utbetalt lån fra Lånekassen.
  • Du mister din studierett dersom du ikke har betalt og semesterregistrert deg innen gjeldende frister.

Digitalt studentbevis

Studentbevis og semesterkort får du som app på smarttelefonen din.