Hånd som holder iPhone med bilde av fremsiden til studentnettsidene.

Ledige stillinger som studentmedarbeidere

Avdeling for samfunnskontakt og kommunikasjon trenger seks nye studentmedarbeidere for å jobbe med sosiale medier og forbedring av nettsider.

Vil du jobbe med sosiale medier for OsloMet?

Avdeling for samfunnskontakt og kommunikasjon trenger fem nye studentmedarbeidere som skal hjelpe oss med sosiale medier fram til sommeren 2022.

Vi ser spesielt etter deg som kan redigere og tekste små korte videoer til Instagram, Facebook og Snapchat. I tillegg trenger vi hjelp til å overvåke og svare på innkommende spørsmål og kommentarer i våre sosiale medier.

Kjeller-student?

Dette studieåret skal vi styrke oss på innhold fra studiested Kjeller. Vi ser også etter Kjeller-studenter som kan hjelpe oss med å lage gode historier fra utdanningene på Kjeller.

Du vil få opplæring og oppfølging av ulike kommunikasjonsrådgivere på OsloMet.

Vil du jobbe med sosiale medier? Send en kort søknad til hallvard@oslomet.no med en videopresentasjon av deg selv på maks 30sek.

Vil du jobbe med å forbedre nettsidene til OsloMet?

Vi ser etter en studentmedarbeider som kan hjelpe oss med kvalitetssikring av innholdet på våre tre hovednettsider, student.oslomet.no, ansatt.oslomet.no og oslomet.no. Du vil få opplæring og tilgang til våre ulike publiseringsplattformer og kvalitetsikringsverktøyet Siteimprove.

Du vil få opplæring og oppfølging av ulike kommunikasjonsrådgivere. Jobben er fleksibel, og du kan stort sett jobbe når det passer deg.

Arbeidsoppgaver

• Arbeid med kvalitetssikring/endringer på OsloMet sine nettsider, det vil si blant annet retting av skrivefeil, formatteringsfeil og lenker etter Excel-rapporter.
  • Bidra til universell utforming på OsloMet sine nettsider, for eksempel sørge for at overskriftene følger rett struktur, alle bilder har alternativtekster med mer.
  • Eventuelt bidra til brukertesting ved behov.
  • Andre oppgaver kan bli aktuelle

• God teknisk forståelse
  • God i skriftlig norsk og engelsk
  • Gjerne kunnskap om universell utforming

Ønskede egenskaper

Vi ønsker oss en selvgående og proaktiv studentmedarbeider med interesse for nett. Vi ser for oss at du er teknisk anlagt og lærer nye systemer raskt. I tillegg må du være nøyaktig og ha øye for detaljer.

Interessant? Send en kort søknad til janne@oslomet.no der du forteller om deg selv og din erfaring med nettarbeid.

Arbeidstid og lønn

Begge jobbene er fleksible, og du kan stort sett jobbe når det passer deg. Studiene dine er førsteprioritet.

Kontrakten for studentmedarbeider er på seks måneder.

Lønnstrinn 26-32. Arbeidet er timeslønnsbasert med en maksimal arbeidstid på inntil 15 timer i uken (eller 60 timer per måned).

Søknadsfrist: 25. september