Åsmund Hermansen får pris av Studentparlamentets leder Bjørn Harald Hegerberg

Årets underviser 2018 Åsmund Hermansen førsteamanuensis på Fakultet for samfunnsvitenskap, Institutt for sosialfag. Prisen ble overrakt av Studentparlamentsleder Bjørn Harald Hegreberg Garborg.

Hvem bør bli årets underviser 2019?

Nominér din underviser til årets pris.

Årets underviser

Studentparlamentet står bak prisen årets underviser. Prisen gir studentene en mulighet til å verdsette gode faglærere, forelesere, undervisere og veiledere. Prisen skal fremheve og premiere undervisere som utmerker seg på grunn av sin faglige dyktighet, sin inkludering av studenter og sin gode formidlingsevne. Alle studenter ved OsloMet kan nominere sin underviser.

Årets underviser 2018 var Åsmund Hermansen, førsteamanuensis på Fakultet for samfunnsvitenskap, Institutt for sosialfag.(sak på ansattsidene)

Frist: 15. mai.