Office365-logo

Gratis Office-pakke

Som student ved OsloMet har du fri tilgang til Office 365-programmer. Dette inkluderer Microsoft Word, PowerPoint, Excel og Outlook.

Office 365 gir deg tilgang til Office-programmer og andre verktøy du kan bruke når du studerer. Som student har du fri tilgang til blant annet Word, PowerPoint og Excel. I online-versjonene kan du dessuten dele dokumenter med dine medstudenter på en enkel måte.

Skrive i samme dokument

Ved bruk av Office 365 kan du enkelt samarbeide med andre i et dokument. Samskriving i et dokument kan skape bedre flyt i arbeidet med for eksempel gruppeoppgaver. Du kan også opprette en skybasert notatblokk slik at du og dine medstudenter kan utarbeide felles, og utfylle hverandres, notater fra forelesningene.

I online-versjonene av de ulike skriveprogrammene er det også en integrert chattefunksjon. På den måten kan dere kommunisere selv om dere sitter hver for dere, uten å skifte vindu på pc-en.

Enkel lagring med OneDrive

OneDrive er din personlige skybaserte lagringsplass når du studerer på OsloMet. I OneDrive kan du laste opp, laste ned, lagre, samskrive og dele dokumenter. Hvis du lagrer dine dokumenter i OneDrive har du dessuten tilgang til dokumentene fra hvilken som helst datamaskin eller mobiltelefon.

Last ned til egen PC

Hvordan du laster ned programmene og mer informasjon finner du på IT-servicedesk sine sider om Office 365.