Årets student 2018

Sunniva Myhrene Bråten er kåret til Årets student 2018. Hun har vist et stort engasjement for studenter og læringsmiljø ved OsloMet, heter det i juryens begrunnelse.

Grunnskolelærerstudent Sunniva Myhrene Bråten er tildelt prisen «Årets student 2018» etter sin spesielle innsats blant annet for å skape sosiale arenaer for førsteårsstudenter, i studentforeninger og i studentpolitikken.

Nominasjoner fra studenter og ansatte

Både medstudenter og ansatte på OsloMet nominerer kandidater til Årets student – en pris som går til en student som har utmerket seg gjennom aktiviteter og innsats; herunder:

• gitt betydelig positivt og vedvarende bidrag til studie- og læringsmiljøet
  • vært med å styrke sitt fagmiljø, OsloMet og OsloMet-studienes omdømme nasjonalt og/eller internasjonalt
  • bidratt til å fremme OsloMets verdier – mangfold, læring og nyskapning
  • vært et faglig forbilde gjennom innsats og resultat i egne studier

Årets tre finalister

Mange gode nominasjoner i år ble snevret inn til disse tre sterke finalistene, som alle har bidratt sterkt til å gjøre OsloMet til et bedre sted å være for mange:

• Emma Van de Wettering (Master i International Social Welfare and Health Policy)
  • Sunniva Myhrene Bråten (Grunnskolelærer, 1.-7. trinn)
  • Alexander Dahlin (Bachelorstudiet i Økonomi og administrasjonn

Årets vinner: Sunniva Myhrene Bråten

- Årets student på OsloMet er uten tvil en verdig vinner av denne prisen, sa prorektor for utdanning Nina Waaler, som delte ut prisen tirsdag 25. september.

- Hun viser et bredt og variert engasjement innenfor områdene OsloMet er opptatt av å forbedre, sa Waaler.

I juryens begrunnelse av hvorfor prisen gikk til Bråten, heter det at:

• Årets student er nominert for sitt store engasjement for studenter og læringsmiljø ved OsloMet.
  • Vinneren har vist stort engasjement for mangfold både i studentorganisasjonene og for at mangfoldet i studentmassen skal få sine behov oppfylt.
  • Dette er en student som har bidratt spesielt til å skape sosiale arenaer for førsteårsstudenter, i ulike studentforeninger og i studentpolitikken.
  • Vinneren har fremsnakket institusjonen nasjonalt og internasjonalt på en svært god måte.
  • Hun har vært aktiv i en rekke studentforeninger, som Barn oss imellom, Kunnskapsløfterne og Pedagogstudentene.
  • I tillegg har hun hatt verv som tillitsvalgt og senere som leder i Studentparlamentet, leder av studentenes fakultetsråd og studentrepresentant i universitetsstyret.
  • Hun har vært meget proaktiv i sitt arbeid og har brukt mulighetene som vervene har gitt langt utover det man kan forvente.
  • Med gjennomgående gode resultater på eget studie har hun vist at man kan oppnå dette samtidig som man er svært aktiv i ulike verv og studentforeninger ved OsloMet.
  • Årets student på OsloMet etterlever OsloMet sine verdier mangfold, nyskaping og læring på en flott måte i praksis.