Droppe til innhold

Norge-Sierra Leone forening

Hjemmeside

Nettsiden til FNSL

Nettsiden til FNSL Travel

Beliggenhet

Freetown og Rotifunk, Sierra Leone

Arbeidsspråk

Engelsk

Bakgrunninformasjon

Foreningen Norge-Sierra Leone, ledet av Alton Bendu, er en humanitær organisasjon som har drevet hjelpearbeid i Sierra Leone i over 15 år. I forbindelse med hjelpearbeidet har vi dannet oss et stort og godt nettverk, med et spenn fra barnevern, sykehus og skoler. Vi har hatt både elever fra Ullern og Eikeli VGS som har reist til Sierra Leone, bodd og jobbet ved blant annet skolen som foreningen har bygd i landsbyen Rotifunk og barneskoler vi samarbeider med i hovedstaden Freetown. Vi har også hatt lærerstudenter fra Høgskolen i Volda, som har reist ned i forbindelse med praksisarbeid, og etter endt utdannelse reist tilbake og jobbet frivillig i både landsbyen Rotifunk og Freetown. 

Prosjektområder

Foreningen har et samarbeid med lokale barneskoler, ungdomskoler og sykehus. Foreningen jobber med barn, ungdommer og familier i næromårde. Du foreslår tema når du søker. Videre vil tema for prosjekt avklares i samråd med veileder.

Antall plasser

10 studenter.

Studiepoeng

Se programplan for ditt studium.

Språkkrav

Karakteren '4' i engelsk fra videregående. Merk at vitnemålet ikke kan være eldre enn fem år gammelt ved semesterstart. Ellers kreves en IELTS eller TOEFL test.

Hvor mye koster det?

Du søker stipend og lån fra Lånekassen. Ellers er det kostnader knyttet til opphold (avhengig av antall studenter som drar ditt). 

Slik søker du

Les mer om hvordan du søker

Det tas forbehold om endringer i satser og krav