Programplaner og emneplaner - Student
MAVIT4700 Mat, helse og bærekraft Emneplan
- Engelsk emnenavn
- Food, Health and Sustainability
- Studieprogram
-
Masterstudium i helse og teknologi – spesialisering i biomedisinMasterstudium i helsevitenskap - spesialisering i empowerment og helsefremmende arbeidMasterstudium i helsevitenskap - spesialisering i ernæringskompetanse for helsepersonellMasterstudium i helsevitenskap - spesialisering i ernæringskompetanse for helsepersonellMasterstudium i farmasiMasterstudium i helsevitenskap - spesialisering i psykomotorisk fysioterapiMasterstudium i helsevitenskap - spesialisering i samfunnsernæringMasterstudium i helse og teknologi – spesialisering i radiografiMasterstudium i helsevitenskap
- Omfang
- 10.0 stp.
- Studieår
- 2024/2025
- Pensum
-
HØST 2024
- Timeplan
- Programplan
-
- Emnehistorikk
-
Innledning
Emnet inkluderer synkrone hybride webseminarer, i tillegg til asynkron selvstudium. Undervisnings- og læringsformene vil omfatte studentaktive arbeidsformer, og en kombinasjon av forelesninger og gruppearbeid, samt reelle casebaserte lærings- og digitale læringsverktøy. Det forventes at studenten tar ansvar for å være oppdatert på aktiviteter og faglig innhold i læringsplattformen.
Forkunnskapskrav
For å fremstille seg til eksamen må følgende være godkjent:
- Sette sammen et kosthold til selvvalgt gruppe - omfang 1000 ord ( +/- 10%)
Læringsutbytte
Individuell skriftlig hjemmeeksamen, (flervalgsoppgaver og fritekstsvar). Varighet 1 (en) time.
Arbeids- og undervisningsformer
Alle hjelpemidler er tillatt så lenge regler for kildehenvisning følges.
Arbeidskrav og obligatoriske aktiviteter
Gradert skala A-F.
Vurdering og eksamen
Hver besvarelse vurderes av en sensor.
Ekstern sensor benyttes regelmessig, og minimum ved hver tredje gjennomføring av emnet. Ved uttrekk av besvarelser til ekstern sensur skal uttrekket omfatte minimum 10 % av besvarelsene, men uansett ikke færre enn 5 besvarelser. Ved uttrekk skal ekstern sensors vurdering komme alle studentene til gode.
Hjelpemidler ved eksamen
Gjennomført MAERN4100 Energi og næringsstoffer.
Vurderingsuttrykk
-
Sensorordning
Hver besvarelse vurderes av en sensor.
Ekstern sensor benyttes regelmessig, og minimum ved hver tredje gjennomføring av emnet. Ved uttrekk av besvarelser til ekstern sensur skal uttrekket omfatte minimum 10 % av besvarelsene, men uansett ikke færre enn 5 besvarelser. Ved uttrekk skal ekstern sensors vurdering komme alle studentene til gode.
Emneoverlapp
-