Grunnleggende EndNote

Hendelseskalender

Grunnleggende EndNote

Få orden på referanser og litteraturliste – lær deg å bruke referanseverktøyet EndNote.

Dato/Tid

Sted

Strømming via Zoom

EndNote tar vare på og organiserer referansene dine og gjør det lettere å bl.a. sette inn siteringer og lage litteraturliste i Word-dokumentet ditt. 

Dette kurset gir en grunnleggende innføring i bruk av EndNote, med en kort oppsummering av det viktigste ved referansehåndtering. Vi oppretter og blir kjent med EndNote-biblioteket, legger inn referanser manuelt og ved automatisk import, og vi jobber oss gjennom de viktigste funksjonene av CWYW (Cite While You Write) i Word.

OBS! Før kurset bør du ha installert EndNote på egen PC/Mac og forsikre deg om at programmet fungerer med Word eller annen tekstbehandler. Trenger du hjelp med installeringen, se vår installeringsvideo (oslomet.no). Det er viktig å følge instruksene på videoen nøye, blant annet må alle Office-program (Word, Excel...) avsluttes helt. Det er en fordel om du behersker grunnleggende sitat- og henvisningsteknikk. 

Kurset strømmes via Zoom, følg lenken for påmelding (oslomet.zoom.us). Husk å velge riktig dato for kurset. Etter registrering vil du automatisk motta en lenke til selve kurset. NB! Kurset fungerer ikke via nettleser, kun i Zoom-app.

Kurset holdes av Universitetsbiblioteket (oslomet.no).