StudentinformasjonMasterstudium i læring i komplekse systemer

Studiested:
Pilestredet, Oslo
Kull/termin:
Vår 2019
Omfang:
Heltid
Timeplanen for førsteårsstudenter vil vises her fra 1. desember. For eksisterende studenter: Logg inn for å se din timeplan.

Semesteroversikt

Laboratory and Practical Skills

MALKA213

Refinements of Terms

MALKA212

Behavior Analysis

MALK4000-403
Programplan

Studiestart høst 2018 - Masterstudium i læring i komplekse systemer

Velkommen til OsloMet! Her er det du trenger å vite før og under studiestart på Master i læring i komplekse systemer, heltid og deltid.

Har du takket ja til studieplassen?

Du må svare på tilbud om studieplass innen fristen. Dette gjør du på SøknadsWeb. Gi beskjed på e-post til opptak@oslomet.no så fort som mulig hvis du har takket ja, men likevel ikke skal ha plassen. Husk å oppgi søkernummeret ditt.

Obligatorisk oppmøte 14. august

Det er obligatorisk oppmøte og registrering første studiedag. Hvis du ikke møter mister du studieplassen din.

Skal du begynne direkte på 2.-4. studieår? MALKA214 har samlinger 15.-17. august, 29.-31. august og 12.-14. september. Oppmøte 15. august kl. 08.30 i Stensberggata 26-28/Pilestredet 38, rom X001.

For øvrige emner, se læringsplattformen Canvas.

På oppstartsdagen er det tidspunktet her som gjelder. Det kan være avvik mellom informasjonen her og den du finner i timeplanen over.

Kan du ikke møte første studiedag?

Dersom du på grunn av sykdom eller andre tungtveiende årsaker ikke har anledning til å møte første studiedag, må du senest dagen før studiestart søke om utsatt studiestart. Søknaden sender du til studiehenvendelser-hf@oslomet.no og skal inneholde fullt navn, fødselsnummer og studium, i tillegg til dato og klokkeslett for når du kan møte.

Har du fullført sjekklista for nye studenter?

Som ny student er det flere ting det er viktig at du må gjøre, både før og under studiestart. Her finner du også informasjon om studielån, bolig, trening og mye mer. Les sjekklisten for nye studenter.

Timeplan/Samlingsdatoer

Samlingsdatoer for høsten 2018 er:

• MALK4000-401: 14. – 17. august og 27. – 29. august (heltid og deltid 2018)
  • MALK4000-402: 3. – 5. september og 17. – 20. september (heltid 2018)
  • MALKA211: 3. – 5. oktober, 17. – 19. oktober og 30. oktober. – 2. november (heltid og deltid)

Hvilket rom vi skal være i finner du under “timeplan” lenger oppe på siden. Detaljert beskrivelse av hva som skjer på og mellom samlingene blir lagt ut i læringsportalen Canvas ved studiestart.

Pensum, program- og emneplaner

I program- og emneplanene finner du informasjonen du trenger om studiets innhold, blant annet arbeidsformer, arbeidskrav og eksamensform. Lenker til disse finner du i semesteroversikten øverst på denne siden.

Pensumlistene dine vil du finne i lenker i semesteroversikten øverst på denne siden innen studiestart. Noen av pensumlistene ved OsloMet er allerede ferdige. Du kan sjekke om det gjelder dine pensumlister ved å søke opp din emnekode eller emnetittel her.

Vi anbefaler at du kjøper og leser boken under før studiestart. Resten av pensumet du trenger vil vi gjennomgå ved oppstart på hvert emne.

• Axelrod, R. og Cohen, M. D. (2001): Harnessing complexity. New York: Basic Books

Fritak for fag

Du kan søke om fritak for emner eller eksamener hvis du har bestått et lignende emne på masternivå tidligere. Det er ikke mulig å søke om fritak før du har fått bekreftet studieplass.

Lurer du på noe?

De fleste svarene finner du på denne siden og ellers her på student.oslomet.no. Men ta gjerne kontakt med oss hvis du ikke finner ut av det. Kontaktinformasjon finner du på denne siden.

Fakultet for helsevitenskap (HV)

Url :
Kontaktskjema

Infosenter HV

Telefon :
Sted/Adresse :
Pilestredet 32
Tidspunkt/Åpningstid :
10-14 (telefontid 08-15)
Ferier:
Stengt i juli, julen og påsken

Faglig kontakt