Droppe til innhold

StudentinformasjonKompletterende lærerutdanning

Studiested:
Pilestredet, Oslo
Studiepoeng:
60
Kull/termin:
Høst 2020
Omfang:
Heltid/deltid

Timeplan

Denne timeplanen viser timeplan for første studieår. Endringer kan forekomme. Logg inn for å se din timeplan. - logg inn for å se din timeplan.
Grunnet situasjonen med Covid-19 kan det skje endringer i timeplanen på kort varsel, husk å sjekke timeplanen ofte.
Vis felles- og gruppeundervisning hver for seg

Emner og pensumlister

Praksis, 1.semester

Emnekode:
KOMLP6100
Studiepoeng:
0.0
Emneplan

Det norske skolesystemet og lærerprofesjonen

Emnekode:
KOM6100
Studiepoeng:
15.0
Emneplan
Programplan

Studiestart høst 2019 - Kompletterende lærerutdanning

Velkommen til OsloMet! Her er det du trenger å vite før og under studiestart på ditt studium.

Har du takket ja til studieplassen? 

Innen fristen må du svare på tilbudet om studieplass. Dette gjør du på Søknadsweb. Gi beskjed på e-post til opptak@oslomet.no så fort som mulig hvis du har takket ja, men likevel ikke skal ha plassen. Husk å oppgi søkernummeret ditt. 

Obligatorisk oppmøte 19. august 

Det er obligatorisk oppmøte og registrering første studiedag. Hvis du ikke møter mister du studieplassen din. Se hvor og når du skal møte øverst på denne siden.  

Veibeskrivelse til Pilestredet 

For de som ikke har B2 i norsk vil det være en egen samling 5. august kl.10.00-14.00 i Pilestredet 42, Anna Sethnes hus: rom Q1050.  

Kan du ikke møte første studiedag? 

Dersom du på grunn av sykdom eller andre tungtveiende årsaker ikke har anledning til å møte første studiedag, må du gi oss beskjed. Send en e-post til infosenter-lui@oslomet.no. E-posten må inneholde fullt navn, fødselsnummer og studium, i tillegg til dato og klokkeslett for når du kan møte. 

Har du fullført sjekklista for nye studenter? 

Som ny student er det flere ting det er viktig at du må gjøre, både før og under studiestart. Her finner du også informasjon om studielån, bolig, trening og mye mer. Sjekklisten for nye studenter finner du på våre sider om studiestart. 

Timeplan  

Tid og sted for undervisning det første semesteret finner du under “timeplan” lenger oppe på siden. 

Pensum, program- og emneplaner 

I program- og emneplanene finner du informasjonen du trenger om studiets innhold, blant annet arbeidsformer, arbeidskrav og eksamensform. Lenker til disse finner du i semesteroversikten øverst på denne siden. 

Pensumlistene dine vil du finne i lenker i semesteroversikten øverst på denne siden innen studiestart og i læringsplattformen Canvas etter at du har fått pinkode og brukernavn. Husk at du må semesterregistrere deg for å få tilgang til dine emner i Canvas. 

Pensumforslag hvis du ønsker å komme igang med lesing: Lillejord S., Manger, T. & Nordahl, T. (2013). Livet i skolen 1. Bergen: Fagbokforlaget. Kap. 1, 2, 3.  (268 s)  

Arbeidsinnsats 

Kompletterende lærerutdanning er et krevende studieprogram. Har du B1 ved opptak anbefaler vi å bruke tiden godt frem til studiestart til å jobbe med det norske språket.  

Fritak for fag 

Du kan søke om fritak for emner eller eksamener hvis du har bestått et lignende emne tidligere. Det er ikke mulig å søke om fritak før studiestart. 

Du må levere politiattest 

Ditt studium har praksis som krever at du leverer politiattest ved studiestart. Søk i god tid før studiestart, det kan ta 4-5 uker å få utstedt politiattest. Les informasjonen om politiattest nøye og søk nå

Lurer du på noe? 

De fleste svarene finner du på denne siden og ellers her på student.oslomet.no. Ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du ikke finner ut av. Kontaktinformasjon finner du på denne siden. 

Ta kontakt

chatbot-portlet