Hva skjer

Sykkelfest på OsloMet!

Velkommen til sykkelfest på OsloMet!

Sted : Campusområdet mellom P46 og P52

Kom og bli med på sykkelfest på OsloMet onsdag 21. august!

Nye og gamle studenter inviteres til campusområdet mellom P46 og P52 for å kjøpe overhalt bruktsykkel eller for å få egen sykkel fikset. Det blir sykkelshow, stands og masse god stemning.

Sykkelfesten arrangeres i samarbeid med, og er støttet av, Bymiljøetaten, Oslo kommune.

Denne dagen kan du kjøpe sykler til studentpriser! Syklene vil ha en fastpris på henholdsvis 500kr, 1000kr og 1500kr. Hvis du allerede har en sykkel, kan du ta den med deg for å få en service på den - helt gratis!

Prorektor Nina Waaler ønsker velkommen 12.00

Sykkelloppis med Sykkelprosjektet Oslo kommune 12.00-14.00

Oslo kommunes Sykkelprosjekt arrangerer sykkelloppemarked inne på campusområdet.

Finn din nye sykkel. Studentsykkelen er gjenbrukt, trygg og rimelig.
Alle syklene koster hhv 500, 1000 eller 1500 kr.

Hvor: campusområdet langs Bislettbekken (ved P46 og P48)

Sykkelmekk 12.00-16.00

Få utført enkel sykkelreparasjon – helt gratis!

Profesjonelle reparatører fra Bike Fixx hjelper deg med mindre reparasjoner og gir en «helsesjekk» av sykkelen.

Det blir lagt opp til forhåndsbooking for 50 sykler, og deretter drop-in fra kl. 14.00.

Hvor: plassen mellom P46 og P48

Sykkelshow 13.00 og 14.30

Gå ikke glipp av dette sykkelshowet! Eirik Ulltang og hans team legger opp til en spektakulær oppvisning i sykkeltriksing.

Stands 12.00-16.00

Prøv deg på wattsykling, ta sykkelquiz og få mange gode tips til å sykle i Oslo.

Oslo Bysykkel: Studenttilbud med 25% på bysykkelabonnement, quiz og andre konkurranser med fine premier; servering av kaffe

Oslo Kommune: Gir deg mange gode tips til å sykle i Oslo

Oslovelo: Vil du leie en sykkel for semesteret? Oslovelo tar med sine nyrenoverte  Dakapo-sykler, som de leier ut til studenter for 500 kr sesongen.

SiO Trening: Prøv deg på wattsykling

Studentparlamentet: Sykkelquiz med fine premier

Syklistenes landsforening: Tipser deg om grønne sykkelruter og informerer blant annet om spennende sykkelprosjekter.

Mat og drikke 12.00-16.00

Mobilkaffebar stiller med kaffesykkel og barista. Gratis kaffe til de 500 første besøkende.

SiO Mat & Drikke stiller med gode tilbud og studentvennlige priser.

Hvor: plassen utenfor Studenthuset (P52)

De 500 første får gratis kaffe!