Droppe til innhold

Fadderordningen på OsloMet

Alle nye studenter på bachelor og årsstudium får en fadder.

 

Alle nye studenter får en fadder

Alle studenter på bachelor eller årsstudier som møter opp på studiet første studiedag blir automatisk tildelt en fadder og en faddergruppe. Du trenger ikke å melde deg på. Fadderaktivitetene er ikke obligatoriske, men vi oppfordrer alle til å være med på det de har lyst til.

Fadderen din

Fadderen din er der for at du skal bli kjent med OsloMet og medstudentene dine. Fadderen din vil vise deg rundt på campus så du får se bibliotek, kantine og klasserom, og kan fortelle om sine erfaringer med studiet du skal ta og det å være ny på OsloMet.

Fadderaktiviteter

Det blir arrangert mange ulike typer aktiviteter for faddergruppene, for eksempel grilling i parken, idrettsdag, rebusløp, konserter og fester. Du kan være med på fadderaktiviteter uten å drikke alkohol. Målet med fadderuken er at du skal føle deg velkommen, trygg og komfortabel! Her finner du aktivitetene på akkurat ditt studieprogram.

Ta deg fri fra jobb!

Har du jobb ved siden av anbefaler vi å ta fri de første studiedagene så du har mulighet til å være med på det som skjer både på dagtid og kveldstid. Da vil du få mest mulig ut av den første tiden på studiet ditt.