Auditoriehjelpen informerer

Nyhetportlet

Tomt klasserom uten mennesker.

Klasserom illustrasjonsbilde. Foto: Mina K. Abrahamsen / OsloMet

Auditoriehjelpen informerer

Hver sommer når undervisningsrommene står tomme, rykker Auditoriehjelpen inn for å vedlikeholde og oppgradere AV-utstyret.

I løpet av året vil teknisk utstyr og rom bli utsatt for slitasje. Derfor er en grundig sjekk viktig. I sommer ble alt det gamle utstyret fjernet og bygget opp på nytt i 14 undervisningsrom. I tillegg ble fire rom oppgradert før sommeren.

Flytte- og byggeprosjekter involverer selvsagt også Auditoriehjelpen. Deres oppgave er å planlegge demontering av alt teknisk utstyr i rom som skal bygges om, og å sette opp utstyr i nye rom.

Prosjektet med å flytte Estetiske fag fra Pilestredet Park 33 til Pilestredet 52 er stort og komplisert. Omrokeringen omfatter svært mange rom, alt fra håndverkssaler til fellesområder og mindre undervisningsarealer. I dette prosjektet er det mål om å gjenbruke mest mulig av teknisk utstyr.

Sjekk veiledninger

Auditoriehjelpen legger ut bruksanvisninger og relevant informasjon i form av plakater i hvert enkelt rom. Ta gjerne en ekstra kikk på bruksanvisningene før du skal undervise i rommet.

Les mer om Auditoriehjelpen