Skip to Content

Student informationVidereutdanning - Flerkulturell fagkompetanse 2

Location:
Pilestredet, Oslo
Credits:
30
Term:
Spring 2019
Scope:
Deltid

Schedule

This schedule only shows the first year - log on to view your schedule.
Show common and group teaching separately

Semester overview

Studiestart for nye studenter 2018 - Flerkulturell fagkompetanse 2

Velkommen til OsloMet! Her er det du trenger å vite før og under studiestart på videreutdanningen Flerkulturell fagkompetanse 2.

Har du takket ja til studieplassen?

Innen fristen må du svare på tilbudet om studieplass. Dette gjør du på Søknadsweb. Gi beskjed på e-post til opptak@oslomet.no så fort som mulig hvis du har takket ja, men likevel ikke skal ha plassen. Husk å oppgi søkernummeret ditt.

Obligatorisk oppmøte 5. september

Det er obligatorisk oppmøte og registrering første studiedag. Hvis du ikke møter mister du studieplassen din.

  • Tid: Onsdag 5. september k. 10.00
  • Sted: OsloMet, Pilestredet 46, Kurs-og konferansesenteret, 3. etg., rom PA 308
  • Veibeskrivelse til Pilestredet 

Kan du ikke møte første dag?

Dersom du på grunn av sykdom eller andre tungtveiende årsaker ikke har anledning til å møte første studiedag, må du gi oss beskjed. Send en e-post til infosenter-lui@oslomet.no. E-posten skal inneholde fullt navn, fødselsnummer og studium, i tillegg til dato og klokkeslett for når du kan møte.

Har du fullført sjekklista for nye studenter?

Som ny student er det flere ting det er viktig at du må gjøre, både før og under studiestart. Her finner du også informasjon om studielån, bolig, trening og mye mer. Les sjekklista for nye studenter.

Samlingsdatoer

Samlingsdatoer for Flerkulturell fagkompetanse 2, studieåret 2018/2019:

2018:

1.samling uke 36, 5.-7-september

2-samling uke 45, 7.-9.november

2019:

3.samling uke 3, 16.-18.januar

4.samling uke 12, 20.-22.mars

Detaljert beskrivelse av hva som skjer på og mellom samlingene blir lagt ut i læringsportalen Canvas ved studiestart. All undervisning foregår mellom kl. 9.15 og 15.30.

Pensum, program- og emneplaner

I program- og emneplanene finner du informasjonen du trenger om studiets innhold, blant annet arbeidsformer, arbeidskrav, eksamensform og pensum. Lenker til disse vil du finne i semesteroversikten øverst på denne siden  i løpet av juni.

Dersom du har lyst til å ta en titt på pensum, så kan vi anbefale at du leser boken «Over profesjonelle barrierer» av Eide, Qureshi, Rugkåsa og Vike. Mer pensuminformasjon blir gitt ved studiestart.

Lurer du på noe?

De fleste svarene finner du på denne siden og ellers her på student.oslomet.no. Men ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du ikke finner ut av. Kontaktinformasjon finner du på denne siden.

Kontakt oss