Skip to Content

Siauliu Universitetas / Siauliu University

Studenter på 4-årig grunnskolelærerutdanning kan søke om å reise hit i 7. og/eller 8. semester. Barnehagelærerstudenter, både heltid og deltid, kan søke om å dra hit i 5/7. semester.

Hjemmeside  

Hjemmesiden til Siauliu

Informasjon for utvekslingsstudenter ved Siauliu

Beliggenhet

Siauliai, Litauen

Antall studenter 

4000

Undervisningsspråk 

Engelsk (utvalgte kurs), litauisk og russisk (utvalgte kurs)

Språkkrav

Krever at du tar en gratis, online språktest med et visst resultat. Får du et resultat under kravet, kan du få tilbud om et gratis, online språkkurs for å forbedre ferdighetene dine. Les mer om testen og språkkrav på Erasmus + avtaler

Hva kan jeg studere?

Se oversikt over kurs på engelsk rettet mot Erasmus + studenter  

Studiepoeng

30 ECTS studiepoeng per semester

Må jeg betale skolepenger?

Nei, du må ikke betale skolepenger. Det er 2-4 gratisplasser tilgjengelig gjennom Erasmus+. Drar du på utveksling hit får du Erasmus + stipend. 

Selv om du ikke må betale skolepenger, må du regne med at det kan komme andre utgifter.

Les mer om kostnader og finansiering

Semestre

Første semester: september - desember
Andre semester: februar - juni

Bolig

Institusjonen tilbyr studentboliger. Rom deles vanligvis mellom to studenter, og med felles bad og kjøkken. Mer informasjon om bolig.

I Facebook-gruppa OsloMet Utveksling kan du også forsøke å kontakte studenter som har vært der før for å høre hvor de bodde og hvordan de skaffet seg bolig.

Annet

Sialiai Universitetas (Siauliai University) har tre fakultet og to forskningsinstitutt, og tilbyr flere internasjonale studieprogammer på engelsk eller russisk.  Siauliai by er den fjerde største byen i Litauen, grunnlagt i 1236, og ligger ca. to timer unna hovedstaden Vilnius, tett på grensen til til Latvia. Byen har litt over 100.000 innbyggere og er et viktig bysenter i det nordlige Litauen.

Slik søker du

Les mer om hvordan du søker    

Det tas forbehold om endringer i satser og krav