Skip to Content

University College Lillebælt

Grunnskolelærerstudenter kan søke om å reise hit i 7. og/eller 8 semester. Barnehagelærerstudenter, heltid og deltid, kan søke om å reise hit i fordypningssemesteret.

Hjemmeside

Hjemmesiden til UCL

Beliggenhet

University College Lillebælt har campus på fire forskjellige steder i Danmark: Odense, Vejle, Svendborg og Jelling.

Undervisningsspråk

Dansk. Noen kurs på engelsk, men disse er mindre relevante for LUIs studenter

Antall studenter

Ca 7000

Hvor mye koster det?

2-4 gratisplasser.

Drar du på utveksling hit får du Erasmus + stipend, du betaler ingen skolepenger og du kan i tillegg søke om lån og stipend hos lånekassen.

Hvor mye du får i Erasmus + stipend er avhengig av hvor lenge du er borte og hvor du skal, men for 30 dager utenlands får du som utvekslingsstudent minimum 2700 NOK og som praksisstudent minimum 3500 NOK.

Les mer om finansiering

Studiepoeng

30 ECTS/studiepoeng per semester

Semestre

Høstsemesteret: Septemberjanuar
Vårsemesteret: Februarjuni

Språkkrav

Undervisning foregår på dansk og engelsk. Utvekslingsstudenter fra Norge kan ta kurs på begge språk. Norske studenter som skal studere på dansk trenger ikke å ta språktest.

Hva kan jeg studere?

Lillebælt har både lærerutdanning og barnehagelærerutdanning. Som norske studenter kan dere gå inn i det vanlige studieløpet og ta fag ved utdanningen.

  • Barnehagelærerstudenter kan gå inn i den eksisterende pædagogutdannelsen (som er Danmarks svar på barnehagelærerutdanning). Mulig opplegg avtales med din internasjonale koordinator.
  • Grunnskolelærerstudenter kan ta fag fra lærerutdannelsen, se https://www.ucl.dk/uddannelser/videregaaende-uddannelser/laerer 

Annet

University College Lillebælt har som professionshøyskole for velfærdsprofesjonene eksisteret siden 2007 og tilbyr en rekke utdanninger som bidrar til samfunnsutviklingen.

Bolig

University College Lillebælt hjelper internasjonale studenter med å finne bolig.

Slik søker du

Les mer om hvordan du søker