Skip to Content

Uniwersytet Marii Curie-Sklodowskiej w Lublinie

4-årig grunnskolelærerstudenter, 1-7, i 7. og/eller 8. semester og barnehagelærerutdanningen deltid og ABLU kan søke om å dra hit i 7. semester.

Hjemmeside  

Hjemmesiden til Maria Curie Skłodowska University

Beliggenhet

Lubin, Polen

Antall studenter

Ca 21 000, hvorav ca. 1600 er internasjonale.

Undervisningsspråk  

Polsk og engelsk

Språkkrav

Krever at du tar en gratis, online språktest. Får du et resultat under B2, kan du få tilbud om et gratis, online språkkurs for å forbedre ferdighetene dine. Dersom du skal ta emner på polsk, må språkferdighetene dine tilsvare nivå B1.

Les mer om testen og språkkrav på Erasmus + avtaler

Hva kan jeg studere?

Universitetet har en del kurs som tilbys på engelsk. Det er spesielt kursene innen psykologi og pedagogikk som kan være relevante fors LUIs studenter.

Om du kan polsk, er tilbudet mye større. Universitetet huser "The Polish Language and Culture Centre for Polish People from Abroad and Foreigners". De tilbyr en rekke kurs og programmer for studenter med polsk bakgrunn eller interesse for Polen.

Studiepoeng  

30 ECTS studiepoeng per semester

Må jeg betale skolepenger?

Nei, du må ikke betale skolepenger. Det er 2-4 gratisplasser tilgjengelig gjennom Erasmus+. Drar du på utveksling hit får du Erasmus+-stipend. Merk at du må betale en avgift på 2-300 euro for studentkort og transportkort. Du må også regne med at det kan komme andre utgifter.

Les mer om kostnader og finansiering

Semestre 

Første semester: oktober -februar

Andre semester: slutten av februar-juni/ juli.

Bolig

Campus er sentralt plassert i sentrum av Lublin. Universitetet tilbyr 2600 boligalternativer i 9 forskjellige studentboliger på campus. Mer informasjon om bolig.

I Facebook-gruppa OsloMet Utveksling kan du også forsøke å kontakte studenter som har vært der før for å høre hvor de bodde og hvordan de skaffet seg bolig.

Slik søker du

Les mer om hvordan du søker    

Det tas forbehold om endringer i satser og krav