Skip to Content

Haagse Hogeschool - The Haugue University of Applied Sciences (THUAS)

Studenter på 4-årig grunnskolelærerutdanning kan søke om å reise hit i 7. og/eller 8. semester. Barnehagelærerstudenter, både heltid og deltid, kan søke om å dra hit i 5/7. semester.

Hjemmeside 

Hjemmesiden til Hague på engelsk

Informasjon for innreisende utvekslingsstudenter

Beliggenhet

Haag, Nederland, men har flere mindre campus i byer i Haag-området, bl.a. Delft og Zoetermeer.

Antall studenter

Ca. 25.000

Undervisningsspråk

Engelsk (utvalgte emner) og nederlandsk

Må jeg betale skolepenger?

Nei, du må ikke betale skolepenger. Det er 2-4 gratisplasser tilgjengelig gjennom Erasmus+. Drar du på utveksling hit får du Erasmus + stipend.

Selv om du ikke må betale skolepenger, må du regne med at det kan komme andre utgifter. 

Les mer om kostnader og finansiering

Studiepoeng  

30 ECTS tilsvarer 30 studiepoeng

Semestre

Første semester: September – januar/februar

Språkkrav

Krever at du tar en gratis, online språktest med et visst resultat. Får du et resultat under kravet, kan du få tilbud om et gratis, online språkkurs for å forbedre ferdighetene dine. Les mer om testen og språkkrav på Erasmus + avtaler

Hva kan jeg studere?

Oversikt over studieprogrammene som tilbys utvekslingsstudenter

Det er spesielt Faculty of Social Work and Education som er relevant for LUIs studenter. Der tilbyr de et internasjonal semester på høsten som består av to deler: Del 1 heter «Educating Children in an Urban Environment». I del 2 velger man mellom et av følgende tre kurs: Special Educational Needs (Teacher Training for Primary Education),Community Art (Social Work) eller Human Rights and Social Work (Social Work)

Bolig

Høgskolen har ikke egne studentboliger og du er selv ansvarlig for å finne et sted å bo. Høgskolen tilrettelegger med å komme med en del praktisk info om bolig.

Annet

Høgskolen ble stiftet i 1987 ved at 14 mindre utdanningsinstitusjoner slo seg sammen.  Høgskolen ligger i den spennende byen Haag med en rekke kulturtilbud. Mer praktisk info om utvekslingsoppholdet finner du her.

Slik søker du

Les mer om hvordan du søker    

 

Det tas forbehold om endringer i satser og krav