Skip to Content

Student informationVidereutdanning - Tolking fra skrift til tale

Location:
Pilestredet, Oslo
Credits:
15
Term:
Spring 2019
Scope:
Deltid

Schedule

This schedule only shows the first year - log on to view your schedule.
Show common and group teaching separately

Semester overview

Tolking fra skrift til tale

Subject code:
TLK3400
Credits:
15.0
Curriculum Subject plan Schedule
Program plan

Studiestart vår 2017 - Tolking fra skrift til tale

Velkommen til HiOA! Her er det du trenger å vite før og under studiestart på emnet Tolking fra skrift til tale.

Har du takket ja til studieplassen?

Du må svare på tilbudet om studieplass innen fristen. Dette gjør du på Søknadsweb. Gi beskjed på e-post til opptak@hioa.no så fort som mulig hvis du har takket ja, men likevel ikke skal ha plassen. Husk å oppgi søkernummeret ditt.

Obligatorisk oppmøte  fredag 3. februar 2017

Det er obligatorisk oppmøte og registrering første studiedag. Hvis du ikke møter mister du studieplassen din. Husk aktiviteter i Fronter fra og med uke 3.

  • Tid: Fredag 3. februar 16.00
  • Sted: Falbesgate 5, FG-032
  • Veibeskrivelse til Pilestredet

På oppstartsdagen er det tidspunktet her som gjelder. Det kan være avvik mellom informasjonen her og den du finner i timeplanen over.

Kan du ikke møte til første studiedag?

Dersom du på grunn av sykdom eller andre tungtveiende årsaker ikke har anledning til å møte første studiedag, må du gi oss beskjed per e-post.

E-posten sender du til infosenter-lui@hioa.no  og den skal inneholde fullt navn og studium, i tillegg til tidspunkt for når du kan møte.

Tolking fra skrift til tale er et nettbasert studium med fire samlinger. Hvis du må være borte en hel samling tilsvarer dette 25%. Det er krav om 80% oppmøte. Ved mer enn 20% fravær mister du retten til å gå opp til eksamen.

Før første samling er det nettaktivitet i Fronter fra uke 3. Det er obligatorisk oppmøte også på nettaktiviteter og fraværsreglene er som på samlinger. Oppmøtene regnes hver for seg. Utført nettaktivitet regnes som oppmøte.

Har du fullført sjekklista for nye studenter?

Som ny student er det flere ting det er viktig at du må gjøre, både før og under studiestart. Her finner du også informasjon om studielån, bolig, trening og mye mer. Les sjekklista for nye studenter

Samlingsdatoer

Samlingsdatoer for våren 2017 er 3. - 5. februar, 3. - 5. mars, 31. mars - 2. april og 12. - 14. mai.

Oppmøtested og detaljert beskrivelse av hva som skjer på og mellom samlingene blir lagt ut i læringsportalen Fronter ved studiestart.

Undervisningsplan vår 2017 (pdf)

Pensum, program- og emneplaner

I program- og emneplanene finner du informasjonen du trenger om studiets innhold, blant annet arbeidsformer, arbeidskrav, eksamensform og pensum. Lenker til disse finner du i semesteroversikten øverst på denne siden.

Lurer du på noe?

De fleste svarene finner du på denne siden og ellers her på student.oslomet.no. Men ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du ikke finner ut av. Kontaktinformasjon finner du på denne siden.

 

Kontakt oss