Skip to Content

Student informationVidereutdanning - Barns språkutvikling og språklæring i barnehagen (Kompetanse for framtidens barnehage)

Location:
Pilestredet, Oslo
Credits:
30
Term:
Spring 2019
Scope:
Deltid

Schedule

This schedule only shows the first year - log on to view your schedule.
Show common and group teaching separately

Semester overview

The system can not currently retrieve course data for this program.
Program plan

Studiestart for nye studenter høst 2018 - videreutdanning - Barns språkutvikling og språklæring i barnehagen

Velkommen til OsloMet! Her er det du trenger å vite før og under studiestart ved Barns språkutvikling og språklæring i barnehagen. Videreutdanningen inngår i "Kompetanse for framtidens barnehage" som er Utdanningsdirektoratets strategi for kompetanse og rekruttering i barnehagesektoren fra 2014-2020. Studiet er forbeholdt studenter som er tatt opp både gjennom Utdanningsdirektoratets vikar- og stipendordning og på studiet ved OsloMet.

Har du takket ja til studieplassen?

Du må svare på tilbudet om studieplass innen fristen. Dette gjør du på Søknadsweb. Gi beskjed på e-post til opptak-lui@oslomet.no så fort som mulig hvis du har takket ja, men likevel ikke skal ha plassen. Husk å oppgi søkernummeret ditt

Har du fullført sjekklista for nye studenter?

Som ny student er det flere ting det er viktig at du må gjøre, både før og under studiestart. Her finner du også informasjon om studielån, bolig, trening og mye mer. Les sjekklista for nye studenter. 

Pensum, program- og emneplaner

I program- og emneplanene finner du informasjonen du trenger om studiets innhold, blant annet arbeidsformer, arbeidskrav, eksamensform og pensum. Lenker til disse finner du i semesteroversikten øverst på denne siden så fort det er klart.

Samlingsdatoer 

Sted for undervisning det første semesteret kommer. Detaljert beskrivelse av hva som skjer i hver time blir lagt ut i læringsportalen Canvas ved studiestart

Første Samling 3. og 4. september 

Andre samling 15. og 16. oktober 

Tredje samling 3. og 4. desember

Lurer du på noe?

De fleste svarene finner du på denne siden og ellers her på student.oslomet.no. Men ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du ikke finner ut av. Kontaktinformasjon finner du på denne siden. 

Kontakt oss