Droppe til innhold

StudentinformasjonÅrsstudium - kroppsøving

Studiested:
Pilestredet, Oslo
Studiepoeng:
60
Kull/termin:
Vår 2019
Omfang:
Heltid

Timeplan

Denne timeplanen viser bare første året - logg inn for å se din timeplan.
Vis felles- og gruppeundervisning hver for seg

Semesteroversikt

Kroppsøving 2

Emnekode:
G5KRØ3210
Studiepoeng:
30.0
Pensumliste Emneplan Timeplan
Programplan

Studiestart høst 2018 - Kroppsøving - årsstudium

Velkommen til OsloMet! Her er det du trenger å vite før og under studiestart på ditt studium.

Har du takket ja til studieplassen?

Innen firsten må du svare på tilbudet om studieplass. Dette gjør du i nettsøknaden på Samordna Opptak. Gi beskjed på e-post til opptak@oslomet.no så fort som mulig hvis du har takket ja, men likevel ikke skal ha plassen. Husk å oppgi søkernummeret ditt.

Obligatorisk oppmøte

Det er obligatorisk oppmøte og registrering første studiedag. Hvis du ikke møter mister du studieplassen din.

Tid: tirsdag 21. august 2018 kl. 12.30
Sted: plassen utenfor Pilestredet 52 (P52)
Veibeskrivelse til Pilestredet

Fadderprogram

På oppstartsdagen er det tidspunktet her som gjelder. Det kan være avvik mellom informasjonen her og den du finner i timeplanen over.

Kan du ikke møte første studiedag?

Dersom du på grunn av sykdom eller andre tungtveiende årsaker ikke har anledning til å møte første studiedag, må du gi oss beskjed per e-post. E-posten sender du til infosenter-lui@oslomet.no og den skal inneholde fullt navn og studium, i tillegg til tidspunkt for når du kan møte.

Har du fullført sjekklista for nye studenter?

Som ny student er det flere ting det er viktig at du må gjøre, både før og under studiestart. Her finner du også informasjon om studielån, bolig, trening og mye mer. Les sjekklisten for nye studenter.

Pensum, program- og emneplaner

I program- og emneplanene finner du informasjonen du trenger om studiets innhold, blant annet arbeidsformer, arbeidskrav, eksamensform og pensum. Lenker til disse finner du i semesteroversikten øverst på denne siden.

Pensumlister og pensumet du trenger, vil vi gjennomgå i oppstartsuka. Vi bruker Canvas aktivt i kommunikasjon av informasjon, timeplan, fagstoff og annet til studenter. Det forventes av deg som student at du bruker Canvas i din studiehverdag. Du får mer info om dette i oppstartsuka.

Store deler av undervisningen er obligatorisk med krav om minimum 80% deltakelse, og mye av den praktiske undervisningen foregår utendørs. Se programplanen for mer informasjon.

Du må levere politiattest

Ditt studium har praksis som krever at du leverer politiattest ved studiestart. Søk i god tid før studiestart, det kan ta 4-5 uker å få utstedt politiattest. Les informasjonen om politiattest nøye og søk nå.

Lurer du på noe?

De fleste svarene finner du på denne siden og ellers her på student.oslomet.no. Men ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du ikke finner ut av. Kontaktinformasjon finner du på denne siden.

 

 

Ta kontakt