Droppe til innhold

StudentinformasjonArkivakademiet

Studiested:
Pilestredet, Oslo
Studiepoeng:
2 emner á 15 studiepoeng
Kull/termin:
Høst 2019
Omfang:
Deltid

Timeplan

Denne timeplanen viser bare foreløpig timeplan for første studieår (endringer kan fortsatt forekomme innen 01.07.) - logg inn for å se din timeplan.
Vis felles- og gruppeundervisning hver for seg

Semesteroversikt

Arkiv og samfunn

Emnekode:
ARKAD6000
Studiepoeng:
15.0
Pensumliste Emneplan Timeplan
Programplan

Studiestart 2018 - Arkivakademiet

Obligatorisk oppmøte

Det er obligatorisk oppmøte og registrering første studiedag. Hvis du ikke møter mister du studieplassen din.

  • Tid: 20.08.2018 klokka 12:30
  • Sted: Pilestredet 48-P472

Merk at det er tidspunktene i oppstartsprogrammet som gjelder, og at det kan være avvik mellom tidspunktene der og det du finner i timeplanen.

Kan du ikke møte første studiedag?

Dersom du på grunn av sykdom eller andre tungtveiende årsaker absolutt ikke kan møte første studiedag, må du søke om utsettelse. Det kan innvilges i inntil én uke. Søknaden sender du til infosenter-sam@oslomet.no. Den skal inneholde fullt navn, fødselsnummer og studium, i tillegg til dato og klokkeslett for når du kan møte.

Har du fullført sjekklista for nye studenter?

Som ny student er det flere ting det er viktig å gjøre, både før og under studiestart. Her finner du også informasjon om studielån, bolig, trening og mye mer. Les sjekklisten for nye studenter.

Timeplan og Canvas

Tid og sted for undervisning det første semesteret finner du under “timeplan” lenger oppe på siden så snart den er publisert. Informasjon om undervisningen blir lagt ut i læringsportalen Canvas ved studiestart.

Pensum, program- og emneplaner

program- og emneplanene finner du viktig informasjon om innholdet i studiet og hva du skal lære. Der finner du også oversikt over pensum, arbeidsformer, arbeidskrav og eksamensform.

Lurer du på noe?

De fleste svarene finner du på denne siden og ellers her på student.oslomet.no. Men ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du ikke finner ut av. Kontaktinformasjon finner du øverst på denne siden.

studieinfokontakt-portlet er midlertidig utilgjengelig.
chatbot-portlet